FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube

Hakka Truck -tyytyväisyyslupaus

Nokian Hakkapeliitta Truck ja Nokian Hakka Truck –renkaille

Onneksi olkoon erinomaisesta rengasvalinnasta!

Olet tehnyt hyvän päätöksen ostaessasi luotettavat Nokian Hakkapeliitta/Nokian Hakka Truck -renkaat.

Tyytyväisyytesi on meille tärkeä ja osoituksena siitä tarjoamme Hakka Truck -tyytyväisyyslupauksen.

Jos et ole tyytyväinen ostamiisi Nokian Hakkapeliitta Truck tai Nokian Hakka Truck -renkaisiin, voit vaihtaa ne toiseen rengassarjaan. Hakka Truck -tyytyväisyyslupaus on voimassa 7 päivää ostohetkestä. 

Hakka Truck –tyytyväisyyslupauksen edellytykset ja rajoitukset: 

  • Nokian Hakka Truck  –tyytyväisyyslupaus on kertaluonteinen ja ajoneuvokohtainen.
  • Renkaat on palautettava 7 päivän kuluessa ostopäivästä siihen liikkeeseen, mistä renkaat on ostettu. Asiakkaan on esitettävä alkuperäinen kuitti.
  • Renkaita on käytettävä asianmukaisesti Nokian Renkaiden rengassuositusten mukaisesti ja niiden tulee olla asennettu vain yhteen ajoneuvoon.
  • DSI-kulumisvaroittimen (Driving Safety Indicator) on oltava täysin näkyvissä kaikissa renkaissa.
  • Asiakas on vastuussa ajosta tai virheellisestä käytöstä johtuvista vaurioista.
  • Tyytyväisyyslupaus koskee vain siihen sitoutuneista rengasliikkeistä ostettuja ja samassa liikkeessä asennettuja renkaita.
  • Hakka Truck –tyytyväisyyslupaus koskee seuraavia renkaita: Nokian Hakkapeliitta Truck F2, Nokian Hakkapeliitta Truck E, Nokian Hakkapeliitta Truck D, Nokian Hakkapeliitta City Bus, Nokian Hakkapeliitta Truck T, Nokian Hakka Truck Steer, Nokian Hakka Truck Drive, Nokian Hakka Truck 844+ ja Nokian Hakka Truck 844.

Toimintamalli rengasliikkeessä:

Asiakas palauttaa ostamansa Nokian Hakkapeliitta Truck tai Nokian Hakka Truck –renkaat siihen liikkeeseen, mistä ne on ostettu ja esittää alkuperäisen kuitin. Kun Hakka Truck –tyytyväisyyslupauksen ehdot täyttyvät, asiakas täyttää palautuskaavakkeen yhdessä rengasmyyjän kanssa. Kaavake lähetetään Nokian Renkaille. Jos asiakas haluaa vaihtaa renkaat alkuperäistä kalliimpaan rengassarjaan, hän maksaa hintojen erotuksen. Jos asiakas puolestaan vaihtaa renkaat alkuperäistä edullisempaan rengassarjaan, hän saa hyvityksen. Uusien renkaiden vaihto ja asennus ovat asiakkaalle maksuttomat.