Suuren kontaktialan ja matalan vierintävastuksen ansiosta Nokian Country King voi liikkua kevyesti ja taloudellisesti sekä pelloilla että teillä. Moderni vyörengas on paras vaihtoehto urakointiin sekä maatalouden kuljetuksiin, joissa ajetaan enemmän tiellä kuin pelloilla.

Rullaa tasaisesti

Raskaat koneet ja kuormat vaativat renkailta hyvää kantavuutta ja luotettavaa toimintaa. Nokian Country King kantaa uupumatta raskaat kuormat tiellä, maastossa ja pellolla. Teräsvyörakenne parantaa pistosuojausta. Matala melutaso ja erinomainen ajomukavuus ovat ominaisuuksia, joita pitkää päivää tekevät urakoitsijat osaavat arvostaa.

Taloudellinen valinta

Vahvistettu teräsvyörakenne kestää ja kantaa kuormat sekä kivisillä pelloilla että pehmeällä hiekalla. Kuorman kasvaessa renkaan kontaktialue laajenee, jolloin kantavuus paranee. Matala vierintävastus pienentää polttoaineen kulutusta, mikä tekee renkaasta taloudellisen ja ympäristöystävällisen.

Ajomukavuutta ja vakautta

Nokian Country King on hiljainen rengas, joka vierii tasaisesti ja pehmeästi. Palakuvioinen rengas tarjoaa laadukasta ajomukavuutta myös pellon ulkopuolella. Tukevan rakenteen ansiosta perävaunu ei heilu tai liiku kuormauksen aikana.

Vihreämpi valinta

Nokian Country King kestää kovaa käyttöä eikä vahingoita maaperää. Tämä säästää rahaa, sillä renkaan vaihtovälit pitenevät ja maa kaipaa vähemmän korjausta. Kuten kaikki Nokian Raskaiden Renkaiden erikoisrenkaat, myös Nokian Country King on valmistettu täysin ilman korkea-aromaattisia öljyjä.

Puhdistuu helposti

Pintamalli avautuu olkapään kohdalta, joten rengas puhdistuu nopeasti ja helposti. Kulumisvaroitin (DSI) kertoo jäljellä olevan urasyvyyden.

  • MONIPUOLINEN, HELPOSTI PUHDISTUVA FLOTATION-RENGAS
  • KORKEA KANTAVUUS, VAKAA JA MUKAVA AJETTAVA SUURISSAKIN NOPEUKSISSA
  • ALHAINEN VIERINTÄVASTUS VÄHENTÄÄ POLTTOAINEEN KULUTUSTA

Lue lisää: https://www.nokiantyres.com/flotation