Nokian ELS Radial tarjoaa hyvää pitoa ja kilpailijoitaan parempaa liikkuvuutta pehmeillä pinnoilla. Tämä olkapäiltään pyöristetty vyörengas on paras valinta silloin, kun ajetaan enemmän pellolla kuin maantiellä.

Kunnioittaa ympäristöä

Valtaville maatalouskoneille ja perävaunuille suunniteltu Nokian ELS Radial kantaa raskaimmatkin kuormat kevyesti ja ympäristöä kunnioittaen. Suuren kontaktipinnan ansioista tämä matalaprofiilinen vyörengas aiheuttaa huomattavasti vähemmän pintapainetta peltoon tai nurmikkoon kuin ristikudosrenkaat. Suuri kontaktipinta, matala rengaspaine sekä renkaan rakenne ja pintakuvio ehkäisevät maan painumista tehokkaasti. Tämä parantaa tuottavuutta pellolla ja helpottaa koneen liikkumista pehmeässäkin maastossa.

Säästä polttoainetta

Alhainen vierintävastus voi säästää polttoainetta jopa 20 % ristikudosrenkaaseen verrattuna. Kun käytetään olkapääalueeltaan pyöreitä flotation-renkaita, perävaunua vetävältä traktorilta vaaditaan jopa 50 % vähemmän vetokykyä kuin kilpailevia rengasmerkkejä käytettäessä.

Nopea tien päällä

Vaikka Nokian ELS Radial on parhaimmillaan pellolla, se on vakaa, nopea ja kevyt myös tien päällä. Pidemmätkin matka sujuvat pehmeästi, sillä tukeva ja helposti rullaava Nokian ELS Radial sopii myös korkeampiin nopeuksiin ja tien päälle. Voimakkaasti sivuille avautuva pintakuvio valmistaa erinomaisen puhdistuvuuden ja varman pidon.

Vahva kuin teräs

Raskaille maatalouskoneille, perävaunuille ja lietesäiliöille suunniteltu Nokian ELS Radial on saatavana myös teräsvöillä vahvistettuna. Teräsvyörakenne parantaa renkaan pistonkestävyyttä ja kantavuutta vaativassa urakointikäytössä.

  • YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN FLOTATION-RENGAS RASKAILLE MAATALOUSKONEILLE, PERÄVAUNUILLE JA LIETESÄILIÖILLE
  • SUURI KONTAKTIPINTA TARKOITTAA MATALAA PINTAPAINETTA JA VÄHÄISTÄ MAAN PAINUMISTA
  • TUKEVA VYÖRENGAS, JOLLA ON HYVÄT NOPEUSOMINAISUUDET