Puutavara on korjattava metsänpohjaa vahingoittamatta – vaativimmissakin olosuhteissa. Nokian Forest King TRS 2+ -renkaat tarjoavat mahdollisimman leveän kosketuspinnan maahan, parannetun tuen ketjuille ja teloille sekä erinomaisen pidon myös ilman teloja. 24PR-ristikudosrakenne parantaa vakautta, ja vahva olka-alue ja teräsvahvikkeet tekevät Nokian Forest King TRS 2+ -renkaista erittäin hyvin pistoja, viiltoja ja telojen hiertämistä kestävät.

  • Vankka ja vakaa

Nokian Forest King TRS 2+ -renkaaseen on lisätty kumia olka-alueelle, jolloin viillon- ja pistonkestävyys paranevat. Rengas on lisäksi teräspistosuojattu. Renkaan iskuja ja heilahduksia vaimentava ristikudosrakenne tekee siitä vankan tuen metsätöille.

  • Pitoa ilman ketjuja ja teloja

Nokian Forest King TRS 2+ -renkaan terävät kuvioiden reunat, lisätyt tukirivat sekä leveä kosketuspinta maahan maksimoivat pidon vaativassakin maastossa ilman ketjuja tai pyöräteloja – maaperälle ystävällisesti. 

  • Huoletonta telakäyttöä

Nokian Forest King TRS 2+ on suunniteltu antamaan hyvän tuen teloille. Renkaiden syvä pintakuvio telaurineen sekä lisätyt tukirivat tarjoavat telalle erinomaisen kosketuspinnan, jolloin telan luistaminen sekä renkaan vaurioituminen on vähäistä.