Vyörakenteen ja optimoidun ripakulman ansiosta Nokian Forest Rider tarjoaa erinomaiset vetokyky- ja pito-ominaisuudet. Se tekee renkaasta erinomaisen vaihtoehdon massiivisille traktoreille ja metsäkoneille, joita käytetään energiapuun korjaamiseen sekä metsäteiden rakentamiseen ja ylläpitoon. Tukeva ja vakaa Nokian Forest Rider toimii hyvin myös urakointityömailla käytetyissä traktoreissa.

Kestää kulutusta

Nokian Forest Riderin vyörakenne ja tukeva kulutuspinta parantavat sen kulutuskestävyyttä. Ainutlaatuinen ja patentoitu sivupistosuoja varmistaa, että sivupinnat kestävät vaativan käytön haasteet. Teräsvöillä varustettu Nokian Forest Rider ei pelkää teräviä kantoja, kiviä tai tikkuja.

Mukavaa ajoa

Nokian Forest Riderin ohjausvaste on pehmeämpi ja mukavampi kuin perinteisten renkaiden. Tämän seurauksena työskentely ja siirtymät sujuvat mukavammin ja siirtymien aikana voidaan käyttää myös traktoreiden enimmäisnopeutta (50 km/h). Nokian Forest Rider rullaa helposti ja vähentää polttoaineen kulutusta.

Kuljettaa raskaita kuormia

Nokian Forest Riderista tekee vielä erityisemmän sen mahtava kantavuus. Se parantaa työergonomiaa ja helpottaa urakointia. Rengas myös puhdistuu helposti ja jäähtyy nopeasti. Nokian Forest Rider on saatavana myös sisärenkaattomana (TL).

  • TUKEVA JA VAKAA ERIKOISVYÖRENGAS RASKAISIIN TRAKTOREIHIN JA METSÄKONEISIIN
  • VYÖRENKAAN ANSIOSTA MUKAVA JA PEHMEÄ OHJAUSVASTE
  • KORKEA KANTAVUUS, ERINOMAINEN VETOKYKY JA PITO
  • ALHAINEN VIERINTÄVASTUS VÄHENTÄÄ POLTTOAINEEN KULUTUSTA