Toisin kuin aiemmat metsäkonerenkaat, Nokian Forest Rider käyttää vyörakennetta. Se antaa renkaalle vaikuttavan pidon jopa liukkailla ja vaikeilla reiteillä sekä mukavamman ajettavuuden. Ristikudosrenkaaseen verrattuna Nokian Forest Rider tarjoaa paremman pidon ja kantavuuden sekä alemman vierintävastuksen.

Hellä metsälle

Leveämmän kontaktialueen ansiosta Nokian Forest Riderin pintapaine on pienempi kuin perinteisessä ristikudosrenkaassa. Se estää uppoamisen pehmeään maahan, mikä helpottaa sekä kuljettajan että maaston taakkaa. Alhainen vierintävastus tekee siitä polttoainetta säästävän ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Patentoitu sivupistosuojaus

Nokian Forest Riderissa on patentoitu sivupistosuojaus. Se parantaa kestävyyttä ja turvallisuutta tinkimättä erinomaisesta vetokyvystä ja ohjausvasteesta. Optimoitu ripakuvio puhdistuu helposti eikä vahingoita pehmeääkään metsämaastoa.

Teloilla tai ilman

Nokian Forest Rider toimii mainiosti ilman teloja, mutta on myös niiden kanssa parempi kuin perinteinen ristikudosrengas. Sen erinomainen vakaus pitää koneen turvallisesti maassa kuormauksen aikana.

Päivitä vyörenkaaseen

Nokian Forest Rider sopii korvaamaan minkä tahansa samankokoisen metsäkonerenkaan. Tarkista soveltuvuus telakäyttöön valmistajalta. Saatavana myös sisärenkaattomana (TL).

  • AINOA VYÖRENGAS TAVARALAJIMENETELMÄN KONEISIIN
  • ERINOMAINEN VETOKYKY
  • MAINIO AJOMUKAVUUS KOVILLAKIN PINNOILLA
  • PATENTOITU SIVUPISTOSUOJAUS