ENSIESITTELYSSÄ AGRITECHNICA-MESSUILLA

Ripeät maantiekuljetukset ja siirtymät työmaiden välillä ovat olennainen osa traktoriurakointia. Tehokkaan tiekäytön lisäksi voimaa ja sujuvaa liikkuvuutta tarvitaan myös maastossa, pelloilla ja työmailla. Nokian Ground King -rengas vastaa molempiin tarpeisiin, ja siten tukee työkoneiden monipuolisuutta erinomaisesti.

  • Pitoa maastossa, mukavuutta tiekäytössä

Nokian Ground King -renkaassa on hyödynnetty HybrilugTM -teknologiaa, jossa yhdistyvät ripa- ja palakuvioiden parhaat ominaisuudet. Sama rengas tarjoaa pitoa maastossa kuin maastossa sekä ajomukavuutta ja tarkkaa ohjaustuntumaa tiekäytössä.

  • Pitkäikäistä suorituskykyä

Nokian Ground King -renkaan kulutuspintakuvio on korkealaatuista ja erittäin hyvin kulutusta kestävää kumiseosta, ja sillä on tavanomaista vetokuviota suurempi kosketuspinta-ala maahan. Tämän ansiosta renkaan käyttöikä on poikkeavan pitkä – runsaassakin tiekäytössä.

  • Kantavuutta moneen käyttöön

Ripa- ja palarenkaan parhaiden ominaisuuksien yhdistämisen lisäksi Nokian Ground King -renkaalla on myös huippuluokan kantavuus. Kyky siirtää raskaampia kuormia ja käyttää raskaampia lisälaitteita laajentavat työkoneiden käyttömahdollisuuksia entisestään.