Nokian Hakka Truck 844 -perävaunurengas on suunniteltu toimimaan virheettömästi vaativissakin olosuhteissa. Sen uudenlainen rakenne tarjoaa erinomaisen kilometrituloksen ja hyvän kulumiskestävyyden. Nokian Hakka Truck 844 on suunniteltu erityisesti perävaunukäyttöön, mutta se toimii hyvin myös eturenkaana.

Kaikkiin vuodenaikoihin

Ympärivuotiseen pitkän ja keskipitkän matkan ajoon suunniteltu Nokian Hakka Truck 844 tarjoaa erinomaisen pidon myös talviolosuhteissa. Se on markkinoiden ensimmäinen tämän kokoinen perävaunukäyttöön suunniteltu rengas, jolla on M+S-merkinnän lisäksi lumihiutalesymboli eli virallinen talvirengashyväksyntä.

Suunniteltu kestämään

Nokian Hakka Truck 844 -perävaununrenkaan pintapaine on saatu optimaaliseksi uudenlaisen vyörakenteen ansiosta. Tämä varmistaa tasaisen kulumismuodon ja erinomaisen kilometrituloksen. Spiral Sipe System -lamelloinnin ansiosta renkaan pintakuvio pysyy oikealla tavalla jäykkänä myös renkaan kuluessa.

Puhtaat urat

Pääuriin sijoitetut kivenpoistajat vähentävät kivien juuttumista niihin. Tämä vähentää särmikkäiden kivien tunkeutumista renkaaseen ja pidentää sen käyttöikää. Myös muut tienkäyttäjät ovat tyytyväisiä, kun urista sinkoilevien kivien määrä vähenee.

Hiljainen ja turvallinen

Nokian Hakka Truck 844:n vierintävastus on alhainen, mikä vähentää polttoainekustannuksia ja varmistaa alhaisen ajomelun. Kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator) kertoo numeroin, montako millimetriä renkaan pääurissa on kulutuspintaa jäljellä.

Myös pinnoitukseen

Nokian Hakka Truck 844 -renkaan pinnoitettavuus on erinomainen, mikä lisää rungon käytettävyyttä ja alentaa kokonaiskustannuksia. Nokian Hakka Truck 844 -pintamalli on saatavana myös kestävänä Nokian Noktop 44 -pinnoitteena.

  • YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN KUORMA-AUTOISSA JA PERÄVAUNUISSA
  • TALOUDELLINEN VALINTA PÄÄTEILLE
  • KULUU TASAISESTI
  • SPIRAL SIPE SYSTEM
  • KULUMISVAROITIN (DSI)

Lue lisää: https://www.nokiantyres.com/trucks