Nokian Hakkapeliitta D -talvivetorengas on suunniteltu erityisesti vaativaan käyttöön pääteillä, ja se tarjoaa poikkeuksellista Hakkapeliitta-pitoa. M+S-merkinnän lisäksi tällä luotettavalla pohjoisten teiden työjuhdalla on alppisymboli eli virallinen talvirengashyväksyntä.

Talven innovaatiot

Patentoimamme kaksoispalakuvio varmistaa optimaalisen pidon ja täsmällisen ajotuntuman myös ääritilanteissa. Kuviopalojen tehokas tuenta mahdollistaa syvän lamelloinnin ja siten parhaat mahdolliset pito-ominaisuudet tinkimättä kuljettajien arvostamasta ajovakaudesta. Syvän 3D-lamelloinnin ansiosta Nokian Hakkapeliitta Truck D:n erinomainen pito säilyy pitkään renkaan kuluessa.

Lamellinherättäjät

Tiheä poikittaislamellointi vahvistaa pitoa sekä vedossa että jarrutuksessa. Lamellinherättäjät renkaan kulutuspinnassa tehostavat lamellien toimintaa ja takaavat ajoturvallisuuden myös nopeasti vaihtelevissa keliolosuhteissa. Pitkittäispitoa tehostaa myös renkaan pinnassa oleva traction booster -siksak-kuvio.

Räätälöity kumiseos

Nokian Hakkapeliitta Truck D:n erinomainen kulumiskestävyys perustuu räätälöityyn kumisekoitukseen sekä vahvan kuvion tarkasti suunniteltuun palajakoon: kuvion askellus on täsmätty kohtaamaan tien pinnan epätasaisuudet. Optimoitu palajako ja tasainen pintapaine varmistavat myös tasaisen kulumismuodon.

Hiljainen ja taloudellinen

Nokian Hakkapeliitta Truck D tuo säästöä alhaisella vierintävastuksellaan, joka vähentää polttoaineen kulutusta ja pakokaasupäästöjä. Modernin pintamallidesignin ja optimoidun palajaon ansiosta ajoääni on miellyttävän hiljainen, jopa 3 dB edeltäjäänsä hiljaisempi.

Kulumisvaroittimet antavat lisäturvaa

Turvallisuutta ja kulumisen seurantaa helpottavat yksinkertaiset kulumisvaroittimet. Kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator) kertoo, montako millimetriä renkaan pääurissa on kulutuspintaa jäljellä. Talvikulumisvaroitin (Winter Safety Indicator, WSI) kertoo, milloin renkaan talvipito-ominaisuudet ovat vahvimmillaan.

Myös pinnoitukseen

Nokian Hakkapeliitta Truck D -pintamalli on saatavana myös vaativiin olosuhteisiin kehitettynä ja testattuna Nokian Noktop Hakkapeliitta D -pinnoitteena.

Lue lisää: https://www.nokiantyres.com/trucks