Nokian Hakkapeliitta Truck E (Extreme) on nimensä veroinen: se on kuin kotonaan rankimmissa ja vaativimmissa ääriolosuhteissa. Erityisesti pohjoiseen ympäristöön suunniteltu rengas yhdistää loistavan pidon ja erinomaisen kulutuskestävyyden.

Innovatiivinen pintamalli

Pintamallissa on yli 1 100 tehokasta poikittaislamellia, joiden muodostama tiheä verkosto auttaa maksimoimaan pidon. Aggressiivinen, nuolimainen pinta sekä kuviopalojen terävät etureunat parantavat veto- ja jarrutuspitoa sekä pitoa jäisillä ja lumisilla teillä.

Kestää karheitakin teitä

Hakkapeliitta Truck E:n kulutuskestävyys on erinomainen. Se saavutettiin käyttämällä uudentyyppistä kumiseosta, joka on erityisesti suunniteltu pohjoisiin oloihin. Ulompi kumikerros varmistaa erinomaiset talviominaisuudet. Pintakuvion pito säilyy vaihtelevissakin olosuhteissa. Samalla alempi kumikerros vähentää lämmön kertymistä ja alentaa vierintävastusta.

Tarkka ja hiljainen

Nokian Hakkapeliitta Truck E vastaa ohjaukseen terävästi ja tarkasti. Renkaan jämäkkä rakenne, sen portaittaiset ja jaksottaiset kuviopalat ja korostettu nuolikuvio takaavat ajovakauden. Portaittainen kuviopalojen sijoittelu vähentää myös rengasmelua.

Varoittimet

Hakkapeliitta Truck E:ssä on talvikulumisvaroitin (Winter Safety Indicator), joka ilmaisee, milloin renkaan talvipito-ominaisuudet ovat parhaimmillaan jäisiä, lumisia tai loskaisia teitä varten. Kulumisvaroitin (DSI) kertoo renkaan urasyvyyden. Kulutuspinnassa olevat numerot ilmaisevat jäljellä olevan urasyvyyden millimetreinä. Numerot häviävät yksitellen sitä mukaa, kun rengas kuluu.

Taloudellinen ja ympäristöystävällinen

Nokian Hakkapeliitta Truck E on taloudellinen ja myös ystävällinen ympäristölle. Rengas pyörii kevyesti, mikä vähentää polttoainekustannuksia. Kulutusta kestävä ja monikäyttöinen rengas on valmistettu ilman ympäristöä rasittavia korkea-aromaattisia öljyjä.

  • PARAS PITO ÄÄRIOLOSUHTEISSA
  • ERINOMAINEN KESTÄVYYS POHJOISEN KARHEILLA TEILLÄ
  • VAKAA JA TÄSMÄLLINEN AJOTUNTUMA

Lue lisää: https://www.nokiantyres.com/trucks