Vetorengas karujen teiden talviolosuhteisiin Lumenauraus ja puutavarakuljetukset huonokuntoisilla talviteillä koettelevat renkaiden talviominaisuuksia. Nokian Hakkapeliitta Truck E2 -vetorenkaat tuovat ääriolosuhteissa työskentelemiseen mukavuutta, varmuutta ja turvallisuutta sekä minimoivat ketjujen tarpeen. Ne tarjoavat seuraavan sukupolven talvipitoa, pitkäikäisyyttä, kestävyyttä ja matalan vierintävastuksen – kuten Hakkapeliitta-nimen ansainneen renkaan kuuluukin.

  • Turvallisuutta ja mukavaa ajoa läpi vuoden

Ensimmäisistä syksyn pakkasista sydäntalven hankiin ja kevään viimeisille lumille – syvän, avoimen kulutuspintansa, tappilamellien ja toisiinsa kytkeytyvien kuviopalojen ansiosta Nokian Hakkapeliitta Truck E2 -talvirengas tarjoaa huippuluokan lumi- ja jääpidon, joka kestää läpi koko sen käyttöiän.

  • Vähemmän rengasmelua, pienempi vierintävastus

Tämän päivän työympäristö ja -lainsäädäntö vaativat renkaalta vähemmän melua ja pienempää vierintävastusta. Nokian Hakkapeliitta Truck E2 -rengas vastaa kaikkiin näihin vaatimuksiin. Se on hiljainen, ajo on taloudellista ja huippuluokan pito kestää koko käyttöiän.

  • Kestävää pinnoitusta

Pinnoittamisessa on järkeä – niin taloudellisesti kuin ympäristönkin kannalta. Nokian Noktop Hakkapeliitta E2 -pinta, joka on täysin verrattavissa alkuperäisen renkaan pintakuvioon, tekee koko renkaan elinkaaresta vastuullisemman ja säilyttää renkaan ominaisuudet äärimmäisissä talviolosuhteissa. www.noktop.com