Nokian Hakkapeliitta Truck F -perävaununrengas tarjoaa tehokasta pitoa, äärimmäistä kestävyyttä ja taloudellista ajoa ääriolosuhteisiin. Sitoutumisemme parhaan mahdollisen talvirenkaan luomiseen mahdollistaa tarkan ja vakaan ajotuntuman.

Tunnemme talven

Nokian Hakkapeliitta Truck F on perävaunun rengas, joka on suunniteltu vaativaan, ammattimaiseen kuorma-autoiluun. Sen kehitystyö aloitettiin kunnianhimoisesta ja rohkeasta tavoitteesta luoda maailman paras talvirengas. Se tarjoaa ammattikuljettajille tehokasta pitoa, tinkimätöntä kestävyyttä sekä taloudellista ajamista.

Muuttuviin olosuhteisiin

Nopeasti muuttuvissa, haastavissa ja vaikeissa talviolosuhteissa Nokian Hakkapeliitta Truck F on uupumaton ja luotettava kulkija keskipitkillä ja pitkillä matkoilla. Tämä monikäyttöinen rengas on kotonaan leveillä pääteillä, mutta selviää helposti myös mutkaisten pikkuteiden sekä kaukaisten metsäteiden haasteista.

Lamellointi varmistaa äärimmäisen pidon

Maailman pohjoisimman rengastehtaan kehittämä Spiral Sipe System varmistaa ainutlaatuiset pito-ominaisuudet perävaunukäytössä. Tiheän lamelloinnin ja erityisesti pituussuuntaisten lamellien ansioista uuden renkaan pito jäällä ja pakkautuneella lumella on 15 % parempi kuin sen edeltäjän.

Tehty kestämään

Hakkapeliitta Truck F:n urien pohjat on muotoiltu torjumaan pienten kivien ja lohkareiden tunkeutumista. Uran pohjan malli ja kivenpoistajat estävät kiviä tarttumasta renkaaseen. Kun teräviä kiviä estetään näin vahingoittamasta renkaan runkoa, sen käyttöikä pitenee ja rengas soveltuu paremmin pinnoitettavaksi.

  • TEHOKAS PITO, EHDOTON KESTÄVYYS JA TALOUDELLINEN AJOKOKEMUS ÄÄRIOLOSUHTEISSA.
  • VANKAT OLKAPÄÄT VARMISTAVAT TARKAN JA VAKAAN AJETTAVUUDEN.
  • TIHEÄ SPIRAL SIPING SYSTEM -LAMELLOINTI JA AVOIN PINTAKUVIO ANTAVAT ERINOMAISEN SIVUTTAISPIDON LUMESSA JA JÄISISSÄ OLOSUHTEISSA.

Lue lisää: https://www.nokiantyres.com/trucks