Nokian Logger King LS-2 on uusi metsäkonerengas, joka on valmistettu ankariin olosuhteisiin ja suurille koneille. Kestävä rakenne tarjoaa pitkän ja huolettoman käyttöiän, ja renkaan käytännölliset ominaisuudet nopeuttavat jokapäiväistä työtä.

Tehty kestämään

Kun työmaat ovat etäisiä, yllätykset eivät ole toivottuja. Nokian Logger King LS-2 on suunniteltu toimimaan pitkään ja huolettomasti raskaassa metsäkonekäytössä. Erityisen kestävän ja vahvan monikerroksisen, leveät teräspuskurikerrokset sisältävän tekstiilikudosrungon ansiosta renkaalla on erinomainen viilto- ja pistosuojaus – myös olkapääalueella.

Kehittyneet ominaisuudet

Nokian Logger King LS-2 -renkaan aggressiivisella pintakuviolla on tehokkaat itsepuhdistusominaisuudet. Se varmistaa hyvän pidon mutaisilla ja märillä pinnoilla. Jalka-alueen erikoiskumisekoitus minimoi vanteella pyörähtämisen, ja ainutlaatuinen yksikaapelinen jalkarakenne tekee työmaalla asentamisesta helppoa.

Telojen kanssa tai ilman

Nokian Logger King LS-2 -renkaan olkapääalueen korkea uranpohja on suunniteltu telojen käyttöä varten. Se tukee telakenkiä ja suojaa renkaita vahingoilta.

Suunniteltu ääriolosuhteisiin

Nokian Logger King LS-2 on saatavissa myös Extreme-versiona raskaimmille koneille ja vaativimpiin olosuhteisiin. Extreme-version kantavuus on jopa 12 250 kg, mikä tekee siitä huippurenkaan ammattimaiseen metsätaloustyöhön. Extreme-versio on saatavissa kokoluokissa 30.5L-32 ja 35.5L-32.

  • TERÄSPUSKURIKERROKSET ERINOMAISEEN VIILTO- JA PISTOSUOJAUKSEEN (MYÖS OLKAPÄÄALUEELLA) 
  • ERITYISEN KESTÄVÄ JA VAHVA MONIKERROKSINEN TEKSTIILIKUDOSRUNKO
  • ERIKOISKUMISEKOITUS METSÄTALOUSKÄYTTÖÖN
  • AINUTLAATUINEN YKSIKAAPELINEN JALKARAKENNE HELPOMPAAN TYÖMAALLA ASENTAMISEEN JA VANTEEN REUNAN TASAISEEN KUORMITUKSEEN
  • ERIKOISKUMISEKOITUS JALKA-ALUEELLA MINIMOI VANTEELLA PYÖRÄHTÄMISEN MAHDOLLISUUDEN

Lue lisää: http://www.nokiantyres.com/loggerking