Maastokuorma-autoja ja sotilasajoneuvoja varten suunniteltu Nokian MPT Agile on tehokas ja turvallinen valinta sekä tie- että maastokäyttöön. Ketterä rengas ei pelästy pehmeää maastoa eikä terävää kivikkoa. Tukeva, monikerroksinen runkorakenne takaa, että meno on vakaata ja kestävää.

Pitoa joka vuodenaikaan

Nokian MPT Agilessa on enemmän uria ja suurempi, nuolimainen kuviopalojen kulma, mikä parantaa pitoa entisestään. Talvipitoa parantaa erityisesti luonnonkumipohjainen kulutuspintaseos, joka on suunniteltu erityisesti pohjoisiin oloihin. Tämän palakuvioisen erikoisrenkaan pitokyky ja kestävyys sopivat vaativaan sotilaskäyttöön kaikkialla maailmassa.

Ominaisuudet sotilaskäyttöön

Nokian MPT Agile -renkaat voidaan varustaa run-flat-laitteella, jolloin edes renkaaseen osuva luoti tai sirpale ei pysäytä ajoneuvoa. Nokian MPT Agile on testattu yhteistyössä Suomen puolustusvoimien kanssa. Nokian MPT Agile 365/80R20 -erikoisrenkaassa on kulumisvaroitin. Renkaaseen on erikseen merkitty nastojen paikat sotilas- ja siviilikäyttöä varten.

  • KUORMAUSKAPASITEETILTAAN KORKEA ERIKOISRENGAS, JOKA ON TARKOITETTU MAASTOKUORMA-AUTOIHIN SEKÄ PANSSARI- JA SOTILASAJONEUVOIHIN
  • TEHOKAS JA TURVALLINEN VALINTA MAANTIE- JA MAASTOAJOON
  • NOPEUSLUOKKA G, 90 KM/H