Nokian E-Truck

Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen

Näe Nokian E-Truck-valikoima

Huolettomia ajokilometrejä

Kuljetusliiketoiminnassa on nykyään enemmän kyse taloudellisuudesta kuin seikkailusta. Valtateiden sankarit ovat saaneet väistyä, ja tilalle ovat tulleet tehokkaat, ennustettavat prosessit. Tee oikeita valintoja tärkeissä paikoissa, ja pidä pyörät pyörimässä kannattavasti. Mitkä renkaat tarjoavat rahan vastineeksi juuri oikeat ominaisuudet ja eniten huolettomia ajokilometrejä? Tyypillisissä olosuhteissa hyvä kestävyys ilman ikäviä yllätyksiä on avain menestykseen.

Nokian E-Truck on keskipitkien ja alueellisten matkojen rengassarja, joka on suunniteltu Euroopan teille. Sen avulla saat mahdollisimman paljon mukavia ja taloudellisia ajokilometrejä. Nokian E-Truck on valintasi, kun sinun on päästävä todella pitkälle.

Löydä jälleenmyyjä

Säästöä jokaisella kierroksella

On kustannuksia, joihin et voi vaikuttaa – ja niitä, joihin voit. Mitä tämä tarkoittaa renkaiden kannalta?

POLTTOAINETALOUS

Kaikissa Nokian E-Truck-tuotteissa on erikoiskumisekoitus ja vierintävastusta pienentävä pintakuviointi. Tämä tarkoittaa säästöjä ja ympäristöystävällisyyttä pitkällä aikavälillä.

KOKONAISKILOMETRIMÄÄRÄ

Nokian E-Truckin ominaisuudet pääsevät todella oikeuksiinsa tuhansien ja taas tuhansien huolettomien ajokilometrien muodossa. Ja kun renkaat ovat kuluneet loppuun, voit pinnoittaa ne uudelleen toista kierrosta varten.

MUKAVUUS

Hiljaisuus ja hyvät ajo-ominaisuudet ovat turvallisuustekijöitä, jotka auttavat ehkäisemään kalliita yllätyksiä.

KESTÄVYYS

Euroopassa valmistettu Nokian E-Truck-sarja on laajasti saatavilla. Vankkatekoiset renkaat hyödyntävät käytössä hyväksi todettuja ratkaisuja ja ovat erittäin kestäviä.

OMINAISUUDET

Jos suurin osa ajamisesta tapahtuu normaaleissa olosuhteissa, ei ole mitään syytä maksaa ylimääräisestä pidosta tai äärimmilleen viedyistä talviominaisuuksista.

Löydä jälleenmyyjä

Nokian E-Truck-valikoima

Nokian E-Truck Steer

Nokian E-Truck Steer

Nokian E-Truck Steer on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön kuorma-autojen ja linja-autojen ohjausakseleissa keskipitkillä ja alueellisilla matkoilla. Sen hyvä märkäpito ja voimakas kuviointi tarjoavat vakaan, ennustettavan ajokäytöksen.

  • Urien uudentyyppinen siksak-kuviointi ehkäisee kivien juuttumista uriin
  • Pintakuvion tasainen kuluminen varmistaa pitkän käyttöiän
  • Spiral Sipe System -lamellointi parantaa pitoa kaikilla teillä

Nokian E-Truck Drive

Nokian E-Truck Drive

Nokian E-Truck Drive on vetävän akselin All Season -rengas, joka on suunniteltu keskipitkille ja alueellisille matkoille. Se tarjoaa hyvän pidon ja taloudellisia ajokilometrejä erilaisilla teillä ja erilaisissa sääolosuhteissa.

  • Tehokas palakuvio ja keskeltä avoin pintakuvio varmistavat hyvän pidon
  • Pintakuvion tasainen kuluminen varmistaa pitkän ja huolettoman käyttöiän
  • Matala vierintävastus ja rengasääni takaavat polttoainetaloudellisuuden ja mukavuuden

Nokian E-Truck Trailer

Nokian E-Truck Trailer

Nokian E-Truck Trailer on taloudellinen valinta vaativaan ympärivuotiseen perävaunukäyttöön. Sen vankat olkapäät ja tasainen kulumiskuvio takaavat pitkän käyttöiän, ja alhainen vierintävastus säästää polttoainetta ja vähentää päästöjä.

  • Uudet siksak-muotoiset urat parantavat vakautta
  • Käyttöikää pidentää myös se, että renkaaseen tarttuu entistä vähemmän kiviä
  • Hyvä pito valtateillä ajettaessa

Tekniset tiedot

Löydä jälleenmyyjä

Teiden tarinoita

“Lähden sunnuntaina ja palaan lauantaina,
turvallisesti.”

— Gerard Leushuis

Gerard Leushuis on nähnyt monia Euroopan teitä niiden 38 vuoden aikana, jotka hän on toiminut ammattimaisena kuorma-autonkuljettajana. Miljoonat kilometrit ovat opettaneet hänelle, mikä todella on tärkeää kuljetusliiketoiminnassa.


“Aika on rahaa, mutta vastuunsa on tunnettava”, hän sanoo. “Turvallisuus on tärkeää. Kukaan ei ole tiellä yksin.”

Mutta mikä renkaassa ratkaisee? Gerardilla on tästäkin selkeä näkemys. “Käyttöikä”, hän toteaa ensimmäiseksi. “Eikä rengas saisi olla äänekäs. Mukava, luotettava ja taloudellinen.”

Aikataulujen noudattaminen on Gerardille tärkeää, mutta hän ei halua ottaa riskejä. “Minulla on yksi tehtävä”, hän kertoo. “Lähden sunnuntaina ja palaan lauantaina, turvallisesti.”

Valmiina toiselle kierrokselle

Nokian E-Truck-renkailla on tukeva runko, jonka ansiosta ne soveltuvat hyvin uudelleenpinnoitettaviksi. Nokian Noktop- ja E-Tread-uudelleenpinnoitusmateriaalit pidentävät E-Truck-renkaiden käyttöikää toiselle ja jopa kolmannelle kierrokselle.

Etsi sopivin Noktop-pinnoitusmateriaali
noktop.com