Uusi tuoteperhe: Nokian R-Truck

Tie päättyy, urakka jatkuu

Joskus renkaiden täytyy toimia kahdessa täysin erilaisessa maailmassa – niin nopealla maantiellä kuin kivisellä maansiirtotyömaalla tai mutaisella metsäautotielläkin. Nokian R-Truck on kokonainen rengasperhe tie- ja maastokäyttöön. Renkaissa yhdistyvät hyvät maantieominaisuudet ja maastotyössä tarvittavat pito, kestävyys ja puhdistuvuus.

Lisätietoja

Mielenrauhaa kummassakin maailmassa

Nokian R-Truck -tuoteperhe on suunniteltu turvallisuus ja luotettavuus edellä. Renkaiden rungot on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, ja innovatiivinen pintakuvio tarjoaa hyvän pidon pehmeällä alustalla kilometrisuoritteesta tinkimättä. Mielenrauhasi on taattu niin tiellä kuin maastossakin.

Ympärivuotiseen käyttöön

Kaikki Nokian R-Truck -renkaat soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Renkaat voi asentaa vaikka kuumimmilla kesähelteillä, mutta 3PMSF-hyväksynnän ansiosta niitä voidaan käyttää talvellakin.

Taloudellisuus

Alhainen vierinvastus auttaa säästämään polttoainetta, ja hyvä kilometrisuorite vähentää renkaiden kokonaiskustannuksia. Nokian R-Truck -renkaat voi myös uudelleenpinnoittaa.

Lisätietoja

Aivan uutta suunnittelua

Symmetrinen ja avoin pintakuvio, jossa on suuret kuviopalat, sekä moderni ulkonäkö – Nokian R-Truck -rengasperhe edustaa viimeisintä rengassuunnittelua.

Kestävyys

Viillot ja repeämät ovat jatkuva riski maansiirto- ja rakennustyömailla. Nokian R-Truck -renkaat tarjoavat erinomaista suojaa niitä vastaan rankimmissakin olosuhteissa.

Heavy Stories

“Ajamme noin 9 kilometriä alamäkeen, kun laskeudumme 1205 metriä maanpinnan alapuolelle. Tyhjä auto on aikaisemmin saattanut helposti luistaa, mutta Nokian R-Truck pitää”

Tomi Tauriainen

Tomi Tauriainen vastaa Maakasi Oy:n louheenkuljetusajoneuvoista Oriveden kaivosalueella. Yritys on testannut Nokian R-Truck -renkaita sekä vastaavia Noktop-pinnoitteita jo kolmen vuoden ajan.

Tauriainen on huomannut selkeää etua etenkin pidossa: ”Ajamme noin 9 kilometriä alamäkeen, kun laskeudumme 1205 metriä maanpinnan alapuolelle. Tyhjä auto on aikaisemmin saattanut helposti luistaa, mutta Nokian R-Truck pitää.”

Koska maaperä on työmaalla kivikkoista ja terävää, tärkeintä Tauriaisen mukaan on pidon lisäksi kulutuskestävyys sekä piston- ja viillonkesto. ”Näiden ominaisuuksien kokonaiskuvassa Nokian Renkaat päihittää kilpailijansa.”

Tauriainen suosittelee rengasta sorakippiautoihin esimerkiksi kaivos-, tunneli- ja murskaustyömaille – mutta myös maantieliikenteeseen: ”Joissakin tapauksissa 30 kilometriäkin tiellä voi olla liikaa kaivosrenkaille, joita ei välttämättä ei ole edes hyväksytty maantieajoon. Nokian R-Truck sen sijaan soveltuu myös tien päälle.”

Kotonaan kaikilla pinnoilla

Kuorma-autojen sekä perävaunujen renkaat vaativaan tie- ja maastokäyttöön

Nokian R-Truck -sarja tarjoaa täyden valikoiman renkaita kuorma-autoille, sekä etu- ja vetorenkaisiin että perävaunuihin. Avoin pintakuvio ja leveät urat takaavat hyvän pidon ja puhdistuvuuden niin mudassa, lumella kuin hiekallakin. Kaikki Nokian R-Truck -renkaat on valmistettu repeämiltä suojaavasta kumiseoksesta, jossa on myös alhainen lämmönkehitys. Sen ansiosta renkaat kuluvat tasaisesti ja säilyttävät hyödylliset ominaisuutensa koko käyttöiän.

Nokian R-truck Steer tire
Nokian R-truck Drive tire
Nokian R-truck Trailer tire

Nokian R-Truck Steer

Ympärivuotiseen eturenkaiden tie- ja maastokäyttöön sekä puutavara-autoille suunniteltu Nokian R-Truck Steer on parhaimmillaan ankarissa olosuhteissa. Pääurien kivenpoistajat pidentävät käyttöikää erityisesti karkealla alustalla.

Nokian R-Truck Drive

Joka vuodenajan vetorengas on suunniteltu tie- ja maastokäyttöön kuorma-autoille, jotka työskentelevät vaativissa olosuhteissa erilaisissa maastoissa. Sen pintamallissa on suuret kuviopalat, jotka tuovat kestävyyttä sekä vähentävät viiltoja ja repeämiä haastavissa olosuhteissa.

Nokian R-Truck Trailer

R-Truck Trailer on luotettava valinta ympärivuotiseen perävaunukäyttöön, ja se on optimoitu vaativiin tie- ja maasto-olosuhteisiin sekä metsäautoteille. Renkaan pääurissa on kivenpoistajat, jotka vähentävät rengasvaurioiden mahdollisuutta.

Tekniset tiedot

Kuvaus LI/SS RRC-luokka Märkäpito-luokka Melu dB Meluaallot Tuotekoodi
315/80R22.5 R-TRUCK STEER 156/150K C B 70 1 T675238
385/65R22.5 R-TRUCK STEER 160K T675239 1)
315/80R22.5 R-TRUCK DRIVE 156/150K D B 75 2 T675235
385/65R22.5 R-TRUCK TRAILER 160K C B 74 2 T675234

1) Tulossa syksyllä 2018

Kulumisportaat

Kulumisportaat

Viillon- ja halkeamankesto

Viillon- ja halkeamankesto

Stone ejectors

Kivenpoistajat

3PMSF

3PMSF

Muta ja lumi

Muta ja lumi